Munsterhuis Verzekeringen: voor al uw autoverzekeringen

U wilt natuurlijk goed verzekerd zijn tegen eventuele schades. Daarvoor kunt u terecht bij ons eigen assurantiekantoor. Maar welke verzekering is geschikt voor u en welke factoren bepalen de premie? Wij leggen u dit graag uit.

WA-verzekering

De Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen is wettelijk verplicht als u een motorvoertuig heeft. U bent verzekerd als u schade bij anderen veroorzaakt met uw motorvoertuig en daarvoor aansprakelijk bent. U bent verzekerd voor zowel materiële schade als letselschade die is veroorzaakt aan anderen dan uzelf. Met de WA-verzekering bent u niet verzekerd voor schade aan uw motorvoertuig. Hier zijn de beperkt cascoverzekering en de volledig cascoverzekering voor. Deze verzekeringen kunt u naast de verplichte WA-verzekering afsluiten.

Beperkt cascoverzekering

Met een beperkt cascoverzekering is uw motorvoertuig verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal en schade door een storm of bliksem. Ook wanneer u een aanrijding heeft met een dier bent u verzekerd.

Volledig cascoverzekering (All-risk)

Met een volledig cascoverzekering bent u ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorvoertuig óf die anderen aan uw voertuig hebben veroorzaakt. Uiteraard bent u ook verzekerd voor alle schade die gedekt wordt door de beperkt cascoverzekering. Eerst zal uw verzekeraar de schade aan u vergoeden, dan zal dit vervolgens op de dader worden verhaald. Op deze manier krijgt u snel en gemakkelijk uw schade vergoed.

Van welke factoren is de hoogte van de premie afhankelijk?

  • Uw leeftijd;
  • Enkele kenmerken van het voertuig, waaronder de prijs;
  • Het aantal kilometers dat u per jaar rijdt;
  • Gebruikt u het voertuig privé of zakelijk?
  • Aantal schadevrije jaren.

Bij Munsterhuis Verzekeringen kunt u uw auto verzekeren voor zéér scherpe premies! Benieuwd wat de hoogte van uw premie zou zijn? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en wij sturen u binnen 24 uur een scherpe offerte met verschillende verzekeringsmogelijkheden toe.