Technische schade

Heeft u last van technische schade? Dit betekent dat het onderstel of elektronische gedeelte van de auto niet in orde is en vervangen of gerepareerd moeten worden. Tegenwoordig zijn auto’s steeds meer voorzien van geavanceerde sensoren, camera’s of andere rijhulpsystemen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd om deze sensoren te herstellen en opnieuw af te stellen. Dit zorgt ervoor dat u weer veilig de weg op kan. Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn wanneer uw voertuig te maken krijgt met problemen. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten aan om uw auto weer in optimale staat te herstellen. Ons ervaren team staat klaar om de benodigde reparaties uit te voeren. 

Gebruik maken van ASN Autoschade? Kom gerust langs in onze werkplaats of vul direct het onderstaande schadeformulier in.

Technische schade

Schade melden

Veelgestelde vragen over technische schade

Technische schade verwijst naar schade aan de mechanische, elektronische of technische onderdelen van een voertuig. Dit kan bijvoorbeeld schade zijn aan de motor, transmissie, ophanging, remmen, elektrische systemen of andere essentiële componenten.

Tekenen van deze schade kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke probleem. Enkele veelvoorkomende indicatoren zijn motorstoringen, abnormale geluiden, trillingen tijdens het rijden, waarschuwingslampjes op het dashboard, problemen met acceleratie of remmen, en onregelmatigheden in de rijprestaties. Als u vermoedt dat er schade is, is het raadzaam om uw auto zo snel mogelijk door een professional te laten controleren.

De dekking varieert per autoverzekering en polis. Het is raadzaam om uw verzekeringsmaatschappij te raadplegen en de specifieke voorwaarden met betrekking tot schade te controleren. Onze experts kunnen ook ondersteuning bieden bij het indienen van verzekeringsclaims.

Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact op met ons deskundige team bij ASN Munsterhuis. Wij helpen u graag verder!