Spot repair

Last van kleine lakbeschadiging? Dan helpen wij u graag met behulp van spot repair. Bij spot repair spuiten we kleine lakbeschadigingen via een speciale techniek. Zo kunnen we een beschadiging plaatselijk bijspuiten in plaats van het complete deel opnieuw spuiten. Deze methode bespaart erg veel kosten en levert een mooi resultaat.

Schade melden

Veelgestelde vragen over spot repair

Bij spot repair worden kleine beschadigingen plaatselijk hersteld. Hierdoor is er minder tijd en materiaal nodig. Dit maakt spot repair een relatief betaalbare manier van schadeherstel.
Als u all-risk verzekerd bent dan in de meeste gevallen wel. Anders komen de kosten voor het herstellen van lakschade voor eigen rekening, Een uitzondering is als iemand anders de lakschade heeft veroorzaakt en dit verhaalt op zijn verzekeraar.
In plaats van een compleet onderdeel spuiten, wordt bij spot repair enkel plaatselijk gespoten. Hierdoor is het zowel een effectieve als een relatief betaalbare manier van schadeherstel.

Dat is geheel afhankelijk van het formaat van de beschadiging. Onze monteurs beoordelen de schade en geven vervolgens een kostenindicatie. Neem hiervoor contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging.