Hagelschade

Een hagelbui kan erg vervelend zijn en komt tegenwoordig steeds vaker voor. Deze hagelbuien zorgen regelmatig voor schade aan auto’s, wij kunnen deze schade voor u herstellen. Kleinere hageldeukjes kan ASN Autoschade Munsterhuis uitdeuken zonder te spuiten, dit zorgt voor een voordeliger en goedkoper herstel. Mocht de lak ook aangetast zijn, dan zullen wij de auto moeten uitdeuken en spuiten. Zorg er wel voor dat u niet te lang wacht met de reparatie, er kan roest ontstaan op de plekken met schade. Roest kan het plaatwerk van de auto aantasten en nog meer schade aanrichten.

Hagelschade laten herstellen? Kom gerust langs in onze werkplaats of vul direct het onderstaande schadeformulier in.

Schade melden

Veelgestelde vragen over Hagelschade

Met hagelschade worden kleine deukjes in het plaatwerk van uw auto bedoeld. Deze deukjes worden veroorzaakt door een hagelbui.

Controleer eerst of u de auto mag blijven gebruiken. Bij schade aan het dak of de carrosserie is dit geen enkel probleem. Zorg dat u foto’s van de schade maakt zodat u bewijs heeft voor uw verzekeraar.  Meld vervolgens de hagelschade bij uw verzekerings- of leasemaatschappij.  

Hierna kunt u de schade melden bij ASN Autoschade Munsterhuis Enschede. Kom gerust langs of neem vooraf even contact met ons op. 

In veel gevallen kan hagelschade worden hersteld door uw auto uit te deuken. Mocht er sprake zijn van zeer ernstige hagelschade, dan kan het voorkomen dat ook de lak beschadigd is. Om dit volledig te herstellen, moet de auto worden gespoten.

Het effectiefst is om uw auto overdekt te stallen. Andere manieren zijn door een beschermhoes aan te schaffen of door een zeil te spannen tussen de dakdragers van uw auto.