Bumperschade reparatie

Uw bumper kan al snel beschadigd zijn, de functie van deze bumper is natuurlijk ook om de schade op te vangen. Een beschadigde bumper zorgt echter voor vermindering in de functie van deze bumper. Om de auto optimaal te beschermen is het belangrijk dat uw bumper van goede kwaliteit is en goed functioneert. 

Bumperschade reparatie uit laten voeren? Kom gerust langs in onze werkplaats of vul direct het onderstaande schadeformulier in. 

Schade melden

Veelgestelde vragen over bumperschade

De herstelmethode is afhankelijk van de ernst van de schade. Kleine beschadigingen worden uitgedeukt. Als de lak beschadigd is, dan wordt gebruik gemaakt van spotrepair. Met deze methode kunnen kleine krasjes worden weggewerkt.
Bij grote beschadigingen wordt de auto uitgedeukt en opnieuw gespoten.

Wanneer u een scheur in de bumper heeft, dan wordt deze uitgedeukt en gefreesd. Vervolgens wordt de scheur dicht gelast en wordt de bumper geschuurd, gespoten en weer op de auto geplaatst.

Indien de bumper onherstelbaar beschadigd is, zal deze in zijn geheel worden vervangen.

Dit is afhankelijk van de ernst van de schade, het materiaal van de bumper en de aanwezigheid van rijhulpsystemen. Neem bij bumperschade contact met ons op, zodat we u een indicatie kunnen geven van de kosten.