Autoruit reparatie

Een sterretje in uw voorruit is meestal de voorbode van een scheur die niet meer te herstellen valt. Door deze snel te repareren bespaart u een hoop geld en ergernis. Wij repareren uw autoruit goed, snel en met zo min mogelijk gedoe. Naast het ongemak van een barst in uw ruit zorgt het ook voor een afkeur tijdens uw APK keuring, dit moet voorkomen worden. 

Autoruit reparatie uit laten voeren? Kom gerust langs in onze werkplaats of vul direct het onderstaande schadeformulier in.

Schade melden

Veelgestelde vragen over Ruitschade

Allereerst kunt u de ruitschade melden bij uw verzekerings- of leasemaatschappij.  Hierna kunt u de schade melden bij ASN Autoschade Munsterhuis Enschede. Kom gerust langs of neem vooraf even contact met ons op.

Een klein sterretje in uw ruit kan al snel uitgroeien tot een grote barst. Ons advies is om de schade zo spoedig mogelijk te laten herstellen. Hierdoor is de kans groter dan de schade kan worden hersteld.

Ja, dat kan. Dit is echter alleen aan de orde als een sterretje of barst vertakt is en uw zicht belemmert.

Als u er aandachtig naar kijkt, dan zult u merken dat de plek zichtbaar blijft. In veel gevallen valt de plek echter nauwelijks op. 

Ruitschade omvat barsten, sterretjes of andere beschadigingen aan de autoruit(en), inclusief voorruit, zijruiten en achterruit(en).

Dit hangt af van de aard en ernst van de ruitschade. Kleine beschadigingen zoals sterretjes kunnen vaak gerepareerd worden zonder dat het nodig is om direct te vervangen. Ernstige scheuren of grote barsten vereisen echter meestal onmiddellijke vervanging.

De kosten voor het vervangen of repareren van de autoruit kunnen worden vergoed, afhankelijk van uw verzekeringspolis.

Niet alle verzekeringspolissen dekken ruitschade. Controleer uw polisvoorwaarden om na te gaan of u hiervoor verzekerd bent.