Auto spuiten

Zodra uw auto compleet is hersteld van de betreffende schade kunnen wij deze auto spuiten. Naast de kwaliteit die wij leveren maken wij gebruik van milieuvriendelijk lak op basis van water. Ons enorme kleurenbestand zorgt ervoor dat wij elke kleur voor uw auto kunnen maken. Dit zorgt ervoor dat u geen verschil in kleur zult zien. Is de lak van uw auto aangetast, dan bent u dus bij ons op het juiste adres. Of het nu gaat om het herstellen van lakschade of het vernieuwen van de kleur van uw, ons ervaren team van staat voor u klaar.

Gebruik maken van ASN Autoschade? Kom gerust langs in onze werkplaats of vul direct het onderstaande schadeformulier in.

Auto spuiten - ASN

Schade melden

Veelgestelde vragen over auto spuiten

De kosten variëren afhankelijk van de grootte van de schade en het type lak dat nodig is. Neem gerust contact met ons op voor een inschatting van de kosten.

Met de juiste zorg en onderhoud kan de nieuwe lak op uw auto jarenlang meegaan. Het is echter belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen, zoals het wassen en waxen van uw auto, om de levensduur van de lak te verlengen.