Quick Repair: voordelig en snel schadeherstel

Snel en goed schadeherstel, daar is ASN autoschade Munsterhuis goed in. Evenals het besparen van kosten door Quick Repair toe te passen. Dit houdt in: alternatieve reparatiemethoden, de modernste technieken en een betere verdeling van de productiecapaciteit. Zo kunnen we kleine schades te herstellen tegen lage kosten en een gegarandeerde kwaliteit. De volgende methodes vallen onder Quick Repair schadeherstel:

Spot-repair

Bij Spot-repair spuiten we kleine lakbeschadigingen via een speciale techniek. Zo kunnen we een beschadiging plaatselijk bijspuiten in plaats van het complete deel opnieuw spuiten. Deze methode bespaart erg veel kosten en levert een mooi resultaat.

Uitdeuken zonder spuiten

Met behulp van speciaal gereedschap verwijderen we snel kleine deukjes zoals parkeer-, transport- óf hagelschade zonder dat we ze hoeven te spuiten. De lak mag hiervoor op voorhand niet beschadigd zijn. De techniek die gebruikt wordt om de deukjes te verwijderen is het best te betitelen als ‘wegmasseren’. Op een rustige wijze en met een behulp van een hefboomsysteem worden de deukjes van binnenuit verwijderd.

Kunststofreparatie

Hebben de kunststofdelen aan uw auto reparatie nodig? Dat doen wij snel, goed en verantwoord voor u. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de bumper of de koplampen. ASN Autoschade Munsterhuis zorgt ervoor dat uw auto er weer uitziet zoals voorheen.

Dashboardreparatie

Ook uw dashboard kan beschadigd raken door bijvoorbeeld de uitbouw van een carkit/telefoon. Wij repareren de beschadigingen aan uw dashboard en na afloop is de beschadiging onzichtbaar.

Ruitreparatie

Een sterretje in uw voorruit is meestal de voorbode van een scheur die niet meer te herstellen valt. Om over de slijtage die zo’n ster aan uw ruitenwisserbladen veroorzaakt nog maar te zwijgen. Kortom, snel herstellen bespaart u een hoop ergernis. En wij lossen het voor u op. Goed, snel en met zo min mogelijk gedoe. Wist u trouwens dat schade aan een voorruit in uw directe gezichtsveld een afkeur bij de APK betekent? Dat wilt u voorkomen!

Contact

Heeft u schade aan uw auto? ASN Autoschade Munsterhuis kan voor u beoordelen of dit te verhelpen is middels Quick Repair en u zodoende kosten bespaart. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 053 – 43 16 957 of stuur een e-mail.