ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Over ons

Autoschade herstel - ASN Enschede

Sinds 1962

Wij zijn ASN Munsterhuis Enschede, al sinds 1962 actief in de schadebranche. Bovendien zijn we al geruime tijd onderdeel van de internationale ASN groep. Wij zijn specialist in schadeherstel van personenauto’s en bestelwagens van alle merken.
Vakmanschap

Onze mensen

De ervaren medewerkers van Munsterhuis Schadeherstel zijn schadeherstelspecialisten die door kennis en vakmanschap garant staan voor kwaliteit. Munsterhuis Autoschadeherstel maakt gebruik van de meest geavanceerde apparatuur voor een onovertroffen kwaliteits- en efficiencygraad.
Schade auto
Sinds 1962

Ultramoderne spuiterij

In onze ultramoderne spuiterij werken we met hoge kwaliteit lakken. Bovendien is de lak watergedragen en milieuvriendelijk. Uw auto of bedrijfswagen kunnen we in elke denkbare kleur spuiten. Een goede voorbewerking zorgt ervoor dat de lak optimaal aangebracht wordt, waardoor de auto beschermd is tegen weersinvloeden. Uw auto is weer als nieuw!
Vestigingen

Overal bereikbaar

Als onderdeel van Munsterhuis Groep is een schadevestiging altijd in de buurt. Met vier verschillende schadevestigingen in Twente is ASN en Munsterhuis altijd in de buurt. Schade opgelopen? Kom gerust langs bij één van onze vestigingen. Onze monteurs zorgen ervoor dat u weer snel en veilig op pad kunt.

Service - ASN
Altijd vervoer

Optimale service

Tijdens de schadeherstelduur kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. In combinatie met een optimale bedrijfsuitrusting, garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en een uitstekende service, kunnen we ons met recht een BOVAG-garantiebedrijf noemen.

Onze merken

Merk erkend schadeherstelbedrijf

Jaguar
Land Rover
Erkend schadeherstel Renault
Erkend schadeherstel Dacia