ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Over ons

Check van autolichten

Sinds 1962

Wij zijn ASN Munsterhuis Enschede, al sinds 1962 actief in de schadebranche. Bovendien zijn we al geruime tijd onderdeel van de internationale ASN groep. Wij zijn specialist in schadeherstel van personenauto’s en bestelwagens van alle merken.
Vakmanschap

Onze mensen

De ervaren medewerkers van Munsterhuis Schadeherstel zijn schadeherstelspecialisten die door kennis en vakmanschap garant staan voor kwaliteit. Munsterhuis Autoschadeherstel maakt gebruik van de meest geavanceerde apparatuur voor een onovertroffen kwaliteits- en efficiencygraad.
Remsysteem
Sinds 1962

Ultramoderne spuiterij

In onze ultramoderne spuiterij werken we met hoge kwaliteit lakken. Bovendien is de lak watergedragen en milieuvriendelijk. Uw auto of bedrijfswagen kunnen we in elke denkbare kleur spuiten. Een goede voorbewerking zorgt ervoor dat de lak optimaal aangebracht wordt, waardoor de auto beschermd is tegen weersinvloeden. Uw auto is weer als nieuw!
ASN
Gratis vervoer

Optimale service

Tijdens de schadeherstelduur ontvangt u als service gratis een vervangende auto. In combinatie met een optimale bedrijfsuitrusting, garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en een uitstekende service, kunnen we ons met recht een Bovag-garantiebedrijf noemen.
Onze merken

Merk erkend schadeherstelbedrijf

Logo Jaguar
Logo Land Rover
Logo Renault
Logo Dacia