Wat zijn de voordelen van het ASN Hightech Center?

Wat zijn de voordelen van het ASN Hightech Center?

Wij zijn door de ASN Groep gecertificeerd als ASN Hightech Center. Daarmee is ASN Autoschade Munsterhuis Enschede het vierde ASN Hightech Center in Nederland. Met behulp van deze centers wil de ASN Groep voorop lopen met technologische innovatie in schadeherstel. In deze blog lichten wij toe wat de term ASN Hightech Center inhoudt en welke voordelen dit voor u met zich meebrengt.

Wat houdt de term ASN Hightech Center in? 

Een ASN Hightech Center test nieuwe reparatietechnieken en apparatuur. We onderzoeken en ontwikkelen nieuwe reparatiemethoden. Daarnaast leiden we medewerkers op. Als Hightech Center streven we ernaar om het materiaalverbruik te minimaliseren en processen slimmer te maken. We onderzoeken ook manieren om de milieu-impact van reparaties te verminderen en hoe we werkplaatsprocessen kunnen verduurzamen. De kennis en ervaring die hierbij wordt opgedaan, wordt gebruikt om andere vestigingen van ASN te adviseren.

Wat zijn de voordelen voor u? 

  1. Profiteer van efficiënt en duurzaam schadeherstel voor alle automerken volgens  up-to-date fabrieksnormen.
  2. U heeft altijd inzicht in de voortg4ang en de afwikkeling van de schade.
  3. Onderhoud persoonlijk contact met een vertrouwd aanspreekpunt.
  4. U heeft de mogelijkheid om een SLA op te stellen zodat Munsterhuis u van dienst kan zijn met goede service afspraken.

Dit betekent dat uw auto volgens de laatste technieken wordt gerepareerd. De technologieën die hierbij worden ingezet zijn zowel efficiënt als duurzaam. Daarnaast vinden wij transparantie erg belangrijk. U bent altijd op de hoogte van het verloop en de afwikkeling van de betreffende schade. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Bij ASN Munsterhuis Autoschade Enschede  houden we het contact met onze klanten persoonlijk. Zo krijgt u een vast contactpersoon die uw situatie volledig kent. Tot slot heeft u de mogelijkheid om een SLA op te stellen. Op basis van een SLA kunnen wij u nog verder ontzorgen.