JLR Authorised Bodyshop

JLR Authorised Bodyshop

ASN Enschede is officieel door Jaguar – Land Rover gecertificeerd is als Authorised Bodyshop.

Door deze erkenning kunnen wij u daarom garanderen dat wij in onze speciaal ingerichte JLR schadeherstel werkplaats alle cosmetische en structurele schades aan aluminium carrosserie delen, volgens strenge normen, hoogwaardig mogen herstellen.

Onze gecertificeerde medewerkers hebben een intensieve training gevolgd zodat zij alles weten over de JLR-reparatieprocessen.

Door het gebruik van unieke gereedschappen en alleen originele JLR-onderdelen kunnen wij uw Jaguar en of Land Rover met schade vakkundig herstellen. De fabrieksgarantie wordt op zowel carrosserie delen en de lak op deze manier gegarandeerd. Wij herstellen dan ook alle schades; zowel kleine snelle alsmede grote langdurige reparaties.

De reparaties worden ondersteund door een garantiecertificaat, welke wordt uitgegeven na voltooiing van de reparatie. Kortom, alle Jaguar en Land Rover modellen zijn bij ons in goede handen.

Fabrieksvoorschriften

ASN Munsterhuis Enschede is een erkend Authorised Bodyshop en herstelt de schades conform de fabrieksvoorschriften. De Engineers van JLR hebben hun kennis verwerkt in kwalitatief hoogwaardige voertuigen. Daarom kunnen alleen de gecertificeerde bedrijven online aanspraak maken op de reparatie methodieken.

Aluminium specialisten

De meeste JLR modellen zijn gemaakt van aluminium, wat het voertuig lichter en sterker maakt. Door gebruik van de juiste methodiek, in combinatie met technische competentie, repareren wij uw voertuig volgens de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en structurele integriteit.

Reparatie nodig?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

*De garantie die u ontvangt op reparaties en onderdelen die volgens JLR-normen zijn geïnstalleerd verschillen per land. Neem daarom contact op met uw Jaguar of Land Rover Approved Service Center voor specifieke garantie-informatie.