ASN Autoschade Munsterhuis Enschede gecertificeerd Experience Center

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede gecertificeerd Experience Center

Autoschadeherstelketen ASN Autoschade heeft ASN Autoschade Munsterhuis in Enschede gecertificeerd als ASN Experience Center. Munsterhuis is het vierde ASN Experience Center in Nederland en fungeert met de certificering als toekomstgerichte proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment binnen ASN Groep.

Een ASN Experience Center doet onder andere onderzoek naar en ontwikkelt nieuwe reparatiemethoden en richt zich op het opleiden van ASN-medewerkers. Tevens richten Experience Centers zich op schadereparaties met minimaal materiaalverbruik en slimmere procedures, wordt onderzocht hoe bij de reparatie het milieu minder belast kan worden en hoe werkplaatsprocessen verduurzaamd kunnen worden.

Bij ASN Munsterhuis, dat afgelopen oktober Profix Schadeherstel in Enschede overnam, werken 18 mensen. Behalve regulier schadeherstel is er een aparte afdeling voor aluminium-herstel aan Jaguar en Land Rover. 

Munsterhuis schademanager John Luesken nam het  schild dat bij de certificering hoort in ontvangst van algemeen directeur ASN Groep Peter Hubregtse. 

Lees hier meer over ASN Experience Center