ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Klantenservice

fAQ

Veelgestelde vragen

Het komt relatief weinig voor dat u te maken krijgt met schade aan uw auto of bedrijfswagen. Daarom kan het zijn dat u vragen heeft over hoe schadeherstel in zijn werk gaat. Wij zetten hier de antwoorden op veelgestelde vragen op een rij voor u.

Algemeen

Zorg eerst voor uzelf, zeker wanneer u letsel heeft opgelopen. Uw auto komt daarna. Wanneer uw auto te beschadigd is om in te rijden, kunt u contact opnemen met ASN Munsterhuis. Zij zullen u tijdens kantooruren verder adviseren wat te doen.

Neem contact op met ASN Munsterhuis of met één van onze vestigingen. Zij zullen indien nodig samen met u de melding verzorgen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Wij zijn gevestigd in Enschede aan de Parkweg 145. Maar u kunt ook bij al onze werkplaatsen terecht met uw autoschades. Wij ontzorgen u direct en handelen uw schade op de juiste manier af.

Dit formulier kunt u hier downloaden. U kunt ook een exemplaar ophalen bij één van onze Munsterhuis-vestigingen.

Onze schadereceptie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7:30 uur tot 17:30 uur.

Schadeherstel

Quick Repair is een goedkoper alternatief van kleine schadereparaties (kleine deukjes, steenslag, ruitreparaties en herstel van bekleding). Met onze speciale Quick Repair bus kunnen we ook bij (onze) bedrijven op locatie kleine schade reparaties verrichten.

Afhankelijk van uw verzekering kunt u gebruikmaken van vervangend vervoer.

Garanties & bepalingen

Wij zijn aangesloten bij de Bovag (Branche organisatie voor schadebedrijven) en hanteren voor haar diensten en producten de algemene Bovag voorwaarden.

Voor meer informatie over Bovag en de voorwaarden verwijzen we u graag door naar de website van Bovag.

Wij repareren schades voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen voor u contact opnemen met uw verzekering om deze zaken verder af te stemmen.

Nee, als u kiest voor schadeherstel voor eigen rekening, dan kunt u niet alsnog kiezen om de schade te claimen via de verzekeringsmaatschappij.