Renault & Dacia

Merk erkend schadeherstel

Renault & Dacia in goede handen

Erkend schadeherstel Renault
Erkend schadeherstel Dacia

ASN Enschede is een Renault en Dacia Erkend Schadeherstelbedrijf. Dit betekent dat uw Renault of Dacia bij ons in goede handen is. Deskundig schadeherstel gaat verder dan alleen uitdeuken. Wij zorgen ervoor dat uw Renault/Dacia ook constructief weer even sterk en veilig is als voorheen. Niet alleen hebben onze autotechnici de juiste tools en kennis om uw Renault/Dacia volgens de kwaliteitseisen van te repareren, ook volgen zij met regelmaat speciale Renault- en Dacia-cursussen, waardoor ze als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken. Ga voor erkend schadeherstel van uw Renault of Dacia!

Originele onderdelen

Wanneer wij uw Renault of Dacia repareren maken wij uitsluitend gebruik van originele Renault- of Dacia-onderdelen. Op deze manier behoudt uw Renault/Dacia zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Wanneer uw auto nog onder de garantieregeling valt dan blijft deze ongewijzigd geldig. Ook blijft de inruilwaarde van uw auto gelijk. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Renault/Dacia Merkgarantiebewijs

Wanneer de schade aan uw auto is hersteld ontvangt u het Renault/Dacia Merkgarantiebewijs. Dit is een bevestiging dat uw auto vakkundig is gerepareerd door een Renault en Dacia Erkend Schadeherstelbedrijf. Dit geeft u recht op 4 jaar garantie op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief de kosten van het herstel zelf. Voor de technische en mechanische delen geldt een garantie van 1 jaar.

voordelen erkend schadeherstel Renault/Dacia:

  • Schadeherstel conform de eisen van Renault/Dacia
  • Gebruik van originele Renault/Dacia-onderdelen
  • Geen effect op restwaarde
  • Renault/Dacia fabrieksgarantie blijft gehandhaafd
  • Vervangend vervoer van Renault/Dacia

*Na reparatie 4 jaar Renault/Dacia Merkgarantie.