Jaguar & Land Rover

Erkend schadeherstel

Authorised Bodyshop

Jaguar
Land Rover

Wij kunnen u met trots mededelen dat ASN Autoschade Munsterhuis Enschede officieel door JaguarLand Rover gecertificeerd is als Authorised Bodyshop. Zo voeren wij erkend schadeherstel voor Jaguar & Land Rover modellen.

Door deze erkenning kunnen wij u daarom garanderen dat wij in onze speciaal ingerichte JLR schadeherstel werkplaats alle cosmetische en structurele schades aan aluminium carrosserie delen, volgens strenge normen, hoogwaardig mogen herstellen.

Onze gecertificeerde medewerkers hebben een intensieve training gevolgd zodat zij alles weten over de JLR-reparatieprocessen. Door het gebruik van unieke gereedschappen en alleen originele JLR onderdelen kunnen wij uw Jaguar en of Land Rover met schade vakkundig herstellen. De fabrieksgarantie wordt op zowel carrosserie delen en de lak op deze manier gegarandeerd. Wij herstellen dan ook alle schades; zowel kleine snelle alsmede grote langdurige reparaties.

De reparaties worden ondersteund door een garantiecertificaat, welke wordt uitgegeven na voltooiing van de reparatie. Kortom, alle Jaguar en Land Rover modellen zijn in goede handen bij ASN Enschede.

Fabrieksvoorschriften

ASN Munsterhuis Enschede voert erkend schadeherstel uit voor Jaguar & Land Rover en herstelt de schades conform de fabrieksvoorschriften. De Engineers van JLR hebben hun kennis verwerkt in kwalitatief hoogwaardige voertuigen. Daarom kunnen alleen de gecertificeerde bedrijven online aanspraak maken op de reparatie methodieken.

Aluminium specialisten

De meeste JLR modellen zijn gemaakt van aluminium, wat het voertuig lichter en sterker maakt. Door gebruik van de juiste methodiek, in combinatie met technische competentie, repareren wij uw voertuig volgens de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en structurele integriteit.

Reparatie nodig?

Neem contact op met Munsterhuis Exclusief of ASN Enschede. Wij helpen u graag verder met de reparatie van uw auto.

*De garantie die u ontvangt op reparaties en onderdelen die volgens JLR-normen zijn geïnstalleerd verschillen per land. Neem daarom contact op met uw Jaguar of Land Rover Approved Service Center voor specifieke garantie-informatie.