Over ASN Munsterhuis Enschede

Wij zijn ASN Munsterhuis Enschede, al sinds 1962 actief in de schadebranche. Bovendien zijn we al geruime tijd onderdeel van de internationale ASN groep. Wij zijn specialist in schadeherstel van personenauto’s en bestelwagens van alle merken.

Ultramoderne spuiterij

In onze ultramoderne spuiterij werken we met hoge kwaliteit lakken. Bovendien is de lak watergedragen en milieuvriendelijk. Uw auto of bedrijfswagen kunnen we in elke denkbare kleur spuiten. Een goede voorbewerking zorgt ervoor dat de lak optimaal aangebracht wordt, waardoor de auto beschermd is tegen weersinvloeden. Uw auto is weer als nieuw!

Optimale service

Tijdens de schadeherstelduur ontvangt u als service gratis een vervangende auto. In combinatie met een optimale bedrijfsuitrusting, garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en een uitstekende service, kunnen we ons met recht een Bovag-garantiebedrijf noemen.

De voordelen van reparatie bij ASN Munsterhuis

  • Vakkundige en snelle service;
  • Ruime openingstijden van 7.30 uur tot 17.30 uur (ma-vr);
  • Gratis vervangend vervoer;
  • Geselecteerd als Voorkeur-Reparateur voor diverse verzekering- en leasemaatschappijen;
  • Eigen ultramoderne spuitcabines en plaatwerkerij;
  • Hoge kwaliteitsnorm (ISO-9001 gecertificeerd).

Medewerkers

De ervaren medewerkers van Munsterhuis Schadeherstel zijn schadeherstelspecialisten die door kennis en vakmanschap garant staan voor kwaliteit. Munsterhuis Autoschadeherstel maakt gebruik van de meest geavanceerde apparatuur voor een onovertroffen kwaliteits- en efficiencygraad.

Quick Repair-bus

ASN Munsterhuis Enschede past reparatiemethoden voor de kleinere schades toe onder de naam van Quick Repair. Hiermee zijn we in staat om de kleinere schades te herstellen tegen lagere kosten met de gegarandeerde kwaliteit die u van Munsterhuis mag verwachten.

Hiervoor hebben we ook een modern uitgeruste Quick Repair-bus, waarmee onze speciaal opgeleide herstellers op (bedrijfs)locatie deze werkzaamheden kunnen verrichten.

AutoSprühFolie & Wrappen

Naast het spuiten van lakken kunnen we ook uw auto voorzien van AutoSprühFolie. Dit is een spuitbare, duurzame folie met de eigenschappen van een lak. Bovendien zijn onze schadeherstellers opgeleid om uw auto te voorzien van folie middels wrappen. Ook het verduisteren van ruiten middels een folie is mogelijk.

Contact

Schade aan uw auto? Maak direct een afspraak via telefoonnummer 053 – 43 16 957 of stuur een e-mail. Het schadeherstel voor alle Munsterhuis vestigingen, wordt vanuit ASN Munsterhuis gecoördineerd.